over ons

Revolution Event Support nv is een veelzijdig en dynamisch bedrijf, dat u kan contacteren voor diverse evenementen, gaande van 10 tot 10.000 personen. We doen al het mogelijke om de beste service en een complete technische ondersteuning te bieden tijdens de voorbereiding en op het moment van uw evenement zelf.


Revolution Event Support staat garant voor:

- een luisterend oor

- persoonlijk advies, op maat van uw project en budget

- ervaren, bekwame en vriendelijke technici

- professioneel, recent en goed onderhouden materiaal

- flexibiliteit en transparantie

- correcte prijs/kwaliteitsverhouding

en dit reeds meer dan 20 jaar.


We werken enkel met professionele materialen van merken zoals Nexo, D&B, Yamaha, Soundcraft, Shure, Countryman, Neumann, BSS, TC Electronics, Sennheiser, Drawmer, M.A. lightning, Vari*lites, Clay-Paky, Martin, ADB, Radial, Audio Technica, Manfrotto, ALP, etc.

Ook wordt er gewerkt met vakgerelateerde software zoals; Nuendo Live, Q-lab, WYSIWYG, Adobe Audition,...


Geschiedenis van het bedrijf


Bart Faut startte zijn professionele loopbaan als DJ op 14-jarige leeftijd en in combinatie met zijn studies bouwt hij ‘Revolution Events’ verder uit als éénmanszaak. Alsmaar grotere PA-opdrachten lopen binnen en Bart zorgt ervoor dat hij kan rekenen op betrouwbare en bekwame vaste medewerkers met wie hij een hecht team vormt.

Als leergierige 20-jarige wordt Bart podiumbouwer bij Piet Roelen Productions en klimt hij vastberaden omhoog tot tour-en productiemanager.


Het ‘Revolution-team’ staat bekend om zijn persoonlijke en professionele aanpak en breidt gestaag uit. Ondertussen worden de PA-opdrachten uitgebouwd tot elk segment van de evenementensector, gaande van het bedrijfsfeest over de festivalweide tot het theater.

Het bedrijf kan rekenen op een pak trouwe klanten die de persoonlijke aanpak van het team enorm kunnen smaken.


In 2011 werd de Revolution Events bvba omgevormd tot een nv en doen we het uiterste om elke nieuwe uitdaging, met onze ervaren technici tot een goed einde te brengen.


Dankzij de constante investeringen/innovaties heeft Revolution Event Support de aandacht getrokken van Yamaha ProAudio.

Er werd een artikel gepubliceerd op de website van Yamaha. Deze publicatie als pdf kan u raadplegen via deze link.

ContactgegevensRevolution Event Support nv

Bart Faut00 32 (0)475 24 14 60

bart .faut@revolutioneventsupport .be


Privacyverklaring & Cookies

Kantoor

 

Beemdenstraat 44

2340 Beerse


Magazijn

 

Beemdenstraat 44

2340 Beerseenkel op afspraak


© 2020 • Het is verboden om afbeeldingen of tekst te kopiëren of te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Revolution Event Support nv • Webdesign en realisatie: Pascale Van Campfort