top of page

Revolution Event Support staat garant voor:

  • ervaren, bekwame en vriendelijke technici

  • professioneel, recent en goed onderhouden materiaal

  • persoonlijk advies, op maat van uw project en budget

  • correcte prijs/kwaliteitsverhouding

  • flexibiliteit en transparantie

  • een luisterend oor

... en dit reeds meer dan 25 jaar!

PA Service

Een geluidssysteem moet muziek waarheidsgetrouw kunnen weergeven. Om dit te kunnen verwezenlijken in een ruimte vol publiek is de volledig service van groot belang. Gaande van het gebruik van de juiste microfoon tot de juiste plaatsing van de speakers. Elke locatie heeft zijn eigen specificaties waarop wij gaan anticiperen zodat we de best mogelijke klank kunnen realiseren. 

Een vaak vergeten maar zeer belangrijk onderdeel bij PA service is licht. Het voorzien van voldoende goede verlichting. Een klein feestje, volwaardig concert,.. Revolution heeft de passende lampen in huis.

Wij investeren heel gericht maar verliezen hierbij ons groene karakter als firma niet. Ons aandeel LED-lampen is ondertussen al meer dan 70%.

U kan bij ons ook terecht voor zowel rigging als blackbox en sfeerverlichting,..

Celtic Woman - Revolution Event Support
Olivier Laurent 5_edited.png

Theaterproducties & concerten

De opstart en uitvoering van theaterproducties & concerten zit in ons DNA verweven. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn wij de ideale partner. Samen met de artiest, band, management of booking agency gaan we bij een nieuw project rond tafel zitten en beginnen we met een wit blad. Samenstellen van de juiste audio inprikset, de nodige lichtset of deco licht, het maken van decor op maat van uw productie, niets is ons teveel.

Eens de productie on the road gaat nemen wij de voorbereidingen in handen. Contact opnemen met alle zalen, het opmaken van een tourrider, samenstellen van het lichtplan,.. 

Full service, daar staan we garant voor!

Productie

Met meer dan 25 jaar op de teller mag u ons bestempelen als betrouwbare partner ter ondersteuning van concerten & events en om uw show in goede banen te leiden. 

Wij doen deze service voor eigen artiesten maar ook als “local production” voor diverse concertpromotoren. Wij volgen graag voor u uw planning op en bieden advies op gebied van licht, geluid, security en de algemene budgettering van uw event.

Neil Young - Revolution Event Support
Tourmanagement Helmut Lotti

Tourmanagement

Onze toewijding voor de artiest, zijn management en booking agency gaat ver.  

Wij begrijpen als geen ander dat er vele mensen investeren in een artiest, zowel financiëel als artistiek. Binnen het 'Revolution team' vinden wij dat een artiest zich enkel moet concentreren op het zingen of zijn performance. Alle andere praktische zaken zijn in handen van zijn tourmanager, waar hij blindelings moet op kunnen vertrouwen. Tourmanagement betekent dat wij alle betrokken partijen binnen een productie, met perfectie gaan coördineren. Zoals het regelen van transport, hotels, catering, audio, licht en decor.

Ook maken wij de nodige afspraken met de organisatoren. Opvolging van de technische faciliteiten is onze tweede natuur. 

U begrijpt zeker dat diplomatie en tonnen ervaring hiervoor van groot belang zijn. Dat gaat u zeker vinden binnen ons team!

bottom of page